Megan May

Imago Stylist

Over styling zijn boeken volgeschreven. En we worden omringd met styling voorbeelden. We zien zoveel voorbeelden dat we (vrij logisch) de voorbeelden combineren om een ‘eigen styling’ te maken.

Alleen …. door styling voorbeelden te combineren, ontstaan talloze look alikes. Maar styling is geen copy cat.
Styling is HOE je iets ontwerpt, maakt of uitvoert. Door op zoek te gaan naar ‘de vraag achter de vraag’ ontdek je de randvoorwaarden waaraan je styling moet voldoen.

Materiaalkennis en productkennis zijn slechts enkele van de vele gereedschappen in de styling gereedschapskist. En ook die maken nog geen styling. Styling is vernieuwend. Op de perso(o)n(en) toegesneden. En voldoet aan een duidelijk omschreven (gebruiks-)doel.

“Don’t settle for
a copy cat”

Een Garderobe Check of Personal Shopping Date begint met een Personal Styling Advies. Eerst de randvoorwaarden verkennen. Ik stel je talloze vragen tijdens onze persoonlijke kennismaking.

Op basis daarvan ontstaat een profiel met duidelijke voorkeuren. En een doel en budget. Met kennis van producten, materialen, prijzen, enzovoorts, ontstaat zo een eerste advies.

Personal Styling

Elk Personal Styling Advies wijzigt in de tijd. Het ontwikkelt zich net zoals jij je ontwikkelt.

Ik zie ze steeds vaker. Online vragenformulieren die je invult en hopsakee, daar komt je Personal Styling Advies uitrollen. En laat dat advies nou net allemaal kledingstukken bevatten waar de Stylist(es) voor werken. Grappig. Maar ook niet. Wat Personal Styling Advies wordt genoemd, is niets meer dan een boodschappenlijstje voor die betreffende winkel of die merken.

Ik wil jou persoonlijk ontmoeten,
spreken, meemaken. Je gaandeweg leren kennen.
Daar trek ik een ochtend of middag voor uit.
En ja, ik gebruik ook een vragenformulier. Daar zijn wij ongeveer een half uurtje mee bezig. De overige drieeneenhalf uur zijn er om naar ‘de vraag achter jouw vraag’ te zoeken.

En om te zien of wij allebei op dezelfde golflengte zitten. Als je voor mij kiest, doe je dat omdat ik het serieus aanpak (met de nodige humor). Ik zie jouw Personal Styling Advies als een investering. Die gaat je veel geld opleveren omdat je beter weet waar je moet wezen en waarvoor te kiezen.

Wil je reageren of iets vragen?

13 + 8 =

Contact

megan@meganmay.nl

Share This