Jouw Stijl

Ik help je graag.
Met Styling Advies,
Garderobe Check
en Personal Shopping.

Een nieuwe baan!

Gefeliciteerd! Kan jouw nieuwe start een nieuwe outfit gebruiken? En wil je daarbij professionele hulp? Neem dan contact met mij op. Een intakegesprek is vrijblijvend. Klikt het en gaan we samen aan de slag? Ik kijk er al naar uit.

Als je gewicht verandert

Passen je kleren niet meer? Bijvoorbeeld omdat je gewicht veranderd is? Ik help je met outifts waarin je je lekker voelt en die je geweldig staan. Samen pakken we je gewichtsverandering aan door jou weer goed te laten voelen.

Garderobe check

Lukt het niet meer om de juiste combinaties te maken? Hoog tijd voor een Garderobe Check. We beginnen met een Personal Styling advies en gaan daarna je kledingkast organiseren. Voor de aanvullingen stellen we een shopping list samen. Hulp nodig bij de zoektocht? Spreken we een datum af voor Personal Shopping.

Personal Shopping

Wil je een dag op stap met een Imago Stylist? Je krijgt al winkelend tips en adviezen die passen bij jouw personal styling en budget. Voordat we de deur uit gaan, hebben wij voor jou een Personal Styling advies gemaakt. Tijdens onze zoektocht scherpen wij die nog aan.

Personal Styling

De basis van een Personal Styling Advies is een persoonlijke kennismaking. Met een online vragenformulier lukt dat niet. Wij gaan elkaar leren kennen. Face to face. Je Personal Styling Advies is altijd inbegrepen bij een Garderobe Check of Personal Shopping Date.

Aanvragen

Een Personal Styling Advies, Garderobe Check of Personal Shopping Date vraag je aan op de Contactpagina.
Vermeld in je bericht waar je interesse naar uit gaat.

Creƫer je eigen stijl

Wil je inspiratie opdoen of zelf aan de slag met jouw persoonlijke styling?
In De Etalage vind je tips & tricks, productaanbiedingen en meer. Allemaal over Personal Styling.

Share This